stawiamy na lokalność
i wysoką jakość
naszych produktów

nasze indyki pochodzą
z lokalnych ferm
większość naszych indyków pochodzi z ferm
zlokalizowanych w pobliżu zakładu w Stasinie
70 mln kilogramów
przez 365 dni w roku
dostarczamy najlepszej jakości mięso indycze


wyspecjalizowana
kadra pracownicza
zatrudniamy 300 osób o najwyższych
kwalifikacjach z okolicznych miejscowości
kierujemy się zasadą
„welfare”
wyjątkowo dbamy o dobrostan zwierząt


ponad 10 lat
doświadczenia
na rynku drobiarskim
pełna kontrola
produkcji
chów wszystkich indyków oraz proces produkcji podlegają
pełnej kontroli jakości, potwierdzonej certyfikatami


ponad 500 tys.
sztuk drobiu
miesięcznej mocy ubojowej
nasze certyfikaty
IFS FOOD / BRC FOOD / QAFP
ISO 22000 / Halal


60% produkcji
eksportujemy globalnie
sprzedajemy do ponad 20 krajów na świecie
Nieustannie dążymy do doskonalenia procesów oraz technologii uboju, stale podnosząc nasze standardy, jakość i wydajność produkcji. Ciągły rozwój umożliwia nam także specjalizacjaw produkcji mięsa głównie z indyczki.
W Stasinie jesteśmy otwarci na potrzeby naszych klientów, nawet tych najbardziej wymagających, dlatego w razie potrzeby jesteśmy gotowi zaoferować nietypowe rozwiązania produktowe.